Hoe kan ik bieden op de veiling?

1. In de zaal met een biednummer, te verkrijgen tijdens de kijkdagen of tijdens de veiling bij de koffiebar.

2. Live bieden, tijdens de veiling vanachter uw computer, tablet of telefoon. In de live veiling omgeving kunt u een account aanmaken en vervolgens dient u de procedure die in de registratie mail wordt aangegeven te doorlopen. Dit account kunt u alleen gebruiken voor het live bieden en niet voor een online koopopdracht.

Klik hier om direct een account aan te maken voor de live veilingen. 

3. Online koopopdracht/Afersales, u dient hiertoe via deze website (zie rechtsboven) een account aan te maken en vervolgens uw account te activeren middels de activatiemail die is verstuurd na registratie. Biedingen onder € 20 of onder 60% van de onderste richtprijs zijn niet mogelijk. Dit account kunt u alleen gebruiken voor een online koopopdrachten en de aftersales en niet voor het live bieden.

Klik hier wanneer u een website account zou willen aanmaken. 

4. Schriftelijke koopopdracht, het formulier kunt u voorafgaande aan de veiling overhandigen of opsturen naar het veilinghuis. Koopopdrachten zijn te verkrijgen tijdens de kijk- en veilingdagen. Koopopdrachten kunnen ook telefonisch worden doorgegeven. Wij wijzen u er op dat biedingen onder de laagste richtprijs zelden kunnen worden gehonoreerd. Biedingen onder € 20 of onder 60% van de onderste richtprijs worden niet geregistreerd.

5. Telefonische bieding, U geeft aan dat u tijdens de veiling door een van onze medewerkers gebeld wilt worden, teneinde 'live' te kunnen meebieden. Uw openingsbod dient tenminste de laagste richtprijs te zijn, met een minimum van € 100,-

Voor alle biedingen geldt dat er op het geboden bedrag 30% opgeld wordt berekend.

Niet verkochte kavels worden aangeboden in de aftersales. Als er meerdere biedingen op hetzelfde lot binnenkomen wordt het lot aan de eerste bieder toegekend (voor ca. 1 a 2% erboven).