Live bieden

REGISTREREN VOOR DE LIVE VEILING

De live en timed online veilingen staan los van onze website. U heeft een live account nodig om als bieder aan de live en timed online veilingen te kunnen deelnemen. Een website account werkt niet in de live veiling omgeving.

Klik hier om u te registreren voor de live en timed online veilingen.

 

BIEDEN MET COMPUTER OF LAPTOP

De software maakt gebruik van Adobe Flash. U kunt hieronder de laatste versie van Flash downloaden. Daarnaast raden wij u aan om de internet browser Google Chrome te gebruiken als u aan de live veilingen wilt deelnemen. Met andere browsers kunt u problemen ondervinden

Klik hier om de laatste versie van Flash te downloaden.

Klik hier om de laatste versie van Google Chrome te downloaden.

 

BIEDEN MET SMARTPHONE OF TABLET

 U kunt ook bieden met een smartphone of tablet, maar dan dient u wel de Onder de Boompjes live bidding app van Nextlot Inc. te gebruiken. De app is gratis beschikbaar in de Apple App Store of Google Play Store. U kunt zich niet registreren via de app, maar wel via de website van de live en timed online veilingen. U kunt alleen live bieden met de app en niet met de internet browser van uw smartphone of tablet. 

BIEDEN VIA DE APP OP ANDROID IS OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK. ER WORDT AAN HET PROBLEEM GEWERKT. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK

Klik hier om u te registreren voor de live en timed online veilingen.

 

TELEFONISCH ASSISTENTIE

Indien u hulp nodig heeft bij het live en timed online bieden, staan wij u gaarne te woord. Het veilinghuis is telefonisch bereikbaar op 071-5145832. Ook tijdens de veiling mag u ons bellen voor al uw vragen omtrent het bieden en de live veiling.

 

KLIK HIER OM DE LIVE VEILING OMGEVING TE BETREDEN.