Betalen, ophalen en verzending

Betalen en ophalen kan tot en met een week na afloop van de veiling. Het veilinghuis is maandag t/m vrijdag van 10 tot 17 uur geopend en de zondag na de goud veiling van 12 tot 17 uur. U kunt uw nota met pin of contant voldoen of het geld ook overmaken op onze rekening NL12 ABNA 0601 5117 00 o.v.v. uw biednummer (dit staat linksboven in de nota). Credit cards worden niet geaccepteerd.

Voor de goede orde wijzen we u nog op punt 8 uit onze algemene voorwaarden:

8. De goederen dienen een week na de laatste veilingdag te zijn afgehaald. Indien de goederen niet binnen deze termijn zijn afgehaald, kan per dag € 50,- in rekening gebracht worden, ongeacht het bedrag der verkoopnota. 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw aankopen te versturen, mits het mogelijk is om via normale pakketdienst te verzenden. Mocht u hier gebruik van willen maken kunt u ons dat per e-mail laten weten, dan sturen wij u een nota inclusief verzendkosten. Na ontvangst van de betaling zullen wij uw aankopen verzenden. 

 

PROTOCOL M.B.T. HET VERSTUREN  VAN PAKKETTEN:

Verzendkosten bestaan uit porto, verpak- en transportkosten naar Myparcel.
Wij verpakken zorgvuldig, met gebruik van noppenfolie en andere beschermende materialen.

Alle aankopen verzenden we aangetekend en verzekerd.

Verzekering boven de € 250,- wordt per 500 euro trapsgewijs iets duurder. Verzekeren kan tot maximaal € 5000,-
Wilt u hiervan afwijken en iets bijvoorbeeld zonder handtekening of verzekering laten verzenden? Laat ons dit dan weten voor wij tot verzending overgaan.

 

Wanneer wordt uw pakket verzonden?

  • Na uw verzoek tot verzending ontvangt u een mail met prijsopgave. In die mail verzoeken wij u schriftelijk te bevestigen dat u de aankoop inderdaad verzonden wilt hebben, zodat wij u een aangepaste factuur kunnen e-mailen.
  • Na uw bevestiging en ontvangst van de betaling bieden wij uw pakket aan bij Myparcel
  • Het verzenden kan een aantal dagen duren i.v.m. de topdrukte rondom de veiling.   

Wanneer u na uw bevestiging op de prijsopgave toch nog afziet van verzending, zijn wij genoodzaakt de verpakkingskosten (het totale verzendbedrag minus de kosten van Myparcel)  in rekening te brengen. 

Wanneer het pakket is aangeboden aan Myparcel ontvangt u automatisch een e-mail met de Track & Trace gegevens.

Het versturen van een pakket is de keuze van de klant, waarmee Veilinghuis Onder de Boompjes wordt gevrijwaard van aansprakelijkheid voor schade of vermissing die is ontstaan vanaf het moment van aanbieding bij Myparcel.

 

TRANSPORT

Grote gekochte goederen kunnen ook vervoerd worden door: Rick Frangenheim Transportdiensten: 06-28141234.